Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Olimpiq Stem Cell 60/60Urechea lui Iuda 30 caps.
 

Vita Crystal Research

PROMOȚIA de Paști

Începând cu data de 20.03.2018 până la 10.04.2018, în limita stocului disponibil.

Cumpărați 2 bucăți PVG Ganoderma Lucidum 250 capsule și veți primi cadou:
- 1 buc. PVG Ganoderma Lucidum 100 capsule. Valoarea pachetului este 258 RON și are 50 puncte bonus.
sau

Cumpărați 1 bucată Flavin77 500 ml și veți primi cadou:
- 2 buc. Flavin7 200 ml. Valoarea și punctajul pachetului sunt egale cu valoarea și punctajul Flavinului77 ales.
sau

Cumpărați 3 bucăți Crystal Silver Natur Power 500 ml și veți primi cadou:
- 1 buc. Crystal Silver Natur Power 500ml. Valoarea pachetului este 96 RON și are 14 puncte bonus.
Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Plantele capabile de fotosinteză sunt deosebit de bogate în compuși aromatici, o grupă majoră fiind alcătuită din flavonoide, care aparțin categoriei de compuși polifenolici. Flavonoidele sunt substanțe produse de către plante, care asigură protecție împotriva razelor UV, în primul rând. Aceste substanțe sunt deosebit de utile și organismului uman.
Cel mai cunoscut efect al flavonoidelor este acela de captare a radicalilor liberi, precum și stimularea acțiunii biologice și a regenerării vitaminelor E și C.

Produse conexe:
Flavin 7+ 90 capsule
C-vitamina 60 caps.
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.