Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       -Flavonoide
       -Olimpiq StemXcell
       -Bio+Active
       -Vitamine, Minerale
       -Cosmetice
       -Supl. nutritionale
       -Alte produse recomandate
       -FlaVitaMin+Nat.Pow.Taur.
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Flavitamin Taurin+vitamina E 100 caps.Olimpiq SXC 200% 60 capsule.
 

Bio+Active Germeni
BIO+ACTIVE ESTE COMPLEXUL ENZIMELOR, SUBSTANȚELOR VII
DIN GERMENI ȘI FLAVONOIZILOR VEGETALI!
Ce sunt enzimele?
• Sunt proteine care accelerează viteza de desfășurare a proceselor biochimice din organism.
• În organismul uman au fost identificate 3000 de enzime.
• În decurs de 1 minut, enzimele intervin în 36 milioane de reacții biochimice.
• La naștere avem sisteme enzimatice preformate, dar pe parcursul vieții poate deveni necesară înlocuirea acestora.
• Spre deosebire de vitamine, enzimele sunt produse numai în organisme vii.
• Sursa cea mai bună de enzime este reprezentată de germenii vegetali.
Din sămânța minusculă, sub acțiunea umidițății și a căldurii, izbucnește, cu o energie imensă, noua viață. Semințele conțin cantitate mare de enzime, necesară dezvoltării unei noi plante și această cantitate crește și mai mult în timpul germinării. Avem sau nu destule enzime în organism, de asta depinde sănătatea noastră! Modul de viață neadecvat, alimentația necorespunzătoare (chiar și încălzirea limentelor) și diferitele boli, consumă cantități imense din echipamentele enzimatice, provocând în timp un dezechilibru și astfel organismul este din ce în ce mai expus la îmbolnăviri grave sau chiar la îmbătrânire precoce.
• Germenii conțin cantități însemnate de vitamine.
• Sunt bogați în vitaminele: A, B-complex, C, D, E, G, K, U.
• Germenii sunt și surse excelente de minerale, conțin calciu, magneziu, fosfor, clor, potasiu, sodiu, siliciu. Acestea se află în stare naturală în plante, putând fi utilizate cu eficiență maximă de către organismul uman.
• Germenii sunt bogați în aminoacizi esențiali.
Germenii conțin toate elementele de care organismul are nevoie pentru păstrarea sănătății.
Când sămânța germinează, conținutul său în vitamina C crește de 27 ori, conținutul în caroten (după 2 ore de germinare) ajunge la 200%, conținutul de vitamina B crește cu 50%, iar cel de vitamina A cu 120%. Biogermenii conțin cu 25% mai multă energie decât carnea, dar nu îngrașă.
Capsula, prin conținutul în sorg, este bogată în flavonoizi și în antioxidanți vegetali. Efectul benefic al flavonoizilor a fost demonstrat prin numeroase studii clinice din țară și din străinătate.
GERMENI DE GRÂU – CAPSULE Supliment alimentartar
Germenii de grâu au fost utilizați încă din Egiptul antic, respectiv în medicina populară pentru efectele sale roborante, fortificante și depurative.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de grâu, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Prezintă un efect antioxidant puternic, fiind o importantă sursă de săruri minerale (Ca, K, Fe, Mg, P) și vitamine (A, B, C, D, E). Este o importantă sursă de proteine, datorită conținutului în aminoacizi esențiali, care nu pot fi sintetizați în organism, ca atare produsul trebuie consumat în mod regulat. Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de semințe de grâu, pulbere de coajă de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi. .
GERMENI DE RIDINCHI – CAPSULE Supliment alimentartar
Au efect de epurare a ficatului și rinichilor, slab efect diuretic și de detoxifiere a organismului.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de ridichi, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Pe lângă conținutul în vitamina B, este și o importantă sursă de minerale (Fe, K, P). Necesitatea prezenței acestui aliment în meniul zilnic este justificată prin conținutul în compuși valoroși, cum ar fi uleiul de semințe de muștar sau fosfații, respectiv enzimele. Datorită conținutului de sorg, este bogat în flavonoide și fito-antioxidanți. Componenții cei mai importanți ai germenilor sunt enzimele,respectiv flavonoidele, care acționează sinergic, prin potențare reciprocă a acțiunii, formând un complex.
Compoziție:
Germene de ridichi măcinat-liofilizat, 84 de tipuri de minerale,
oligoelemente, pulbere de semințe de sorg (coajă), capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

GERMENI DE LUCERNA – CAPSULE Supliment alimentar
Conform tradiției, primii care au cultivat lucernă au fost arabii, în urmă cu două mii de ani și ei au numit-o părintele tuturor alimentelor.
În medicina populară, acest remediu natural s-a întrebuințat în tratamentul colitelor. Efectul său roborant asupra organismului este de asemenea cunoscut.
Produsul este obținuți printr-o tehnologie unică de germenizare, îmbunătățit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente și flavonoide. Este bogat în enzime și compuși importanți: fitohormoni, saponine, acid L-succinic, clorofilă. Este o importantă sursă de vitamine (A, C, B12, D, E, K) și minerale (Ca, P, Mg, Mn). Datorită conținutului de sorg, este bogat în flavonoide, fito-antioxidanți. Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Germeni de lucernă măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de semințe de sorg (coajă) , capsula –gelatină (dioxid de titan).
Nici un fruct și nici o plantă nu conține atâtea enzime indispensabile digestiei.
• poate stimula secreția lactată la femeile care alăptează;
• datorită conținutului său de acid de chihlimbar ajută la menținerea elasticității țesutului conjuctiv.
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi
.

GERMENI DE BROCOLI – CAPSULE Supliment alimentar
Germenii de broccoli reprezintă cea mai complexă sursă naturală de enzime. Prezintă un conținut ridicat în săruri minerale ( Fe, K, Mn, Se, Zn, Mg, Ca) iar datorită efectului sinergic al elementelor din compoziție este indispensabil pentru păstrarea sănătății.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de brocoli, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de broccoli, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de coajă de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE GRÂU ALAC (Graminae)– CAPSULE Supliment alimentar
Au un efect special, de întărire a sistemului nervos. Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de grâu alac (graminae), îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Datorită compoziției total diferite de cea a grâului comun, grâul alac este recomandat și persoanelor cu intoleranță la gluten. Are un conținut proteic de șase ori mai ridicat față de grâul comun, însumând 17 – 2o %, iar conținutul în aminoacizi este de asemenea însemnat. Conține minerale (Fe, Mg, Ca, P, Se) și vitamine (A, B, E) . Procentul de seleniu din compoziție este de 7-8 ori mai ridicat comparativ cu alte cereale. Seleniul este important datorită efectului său antioxidant, util în prevenirea cancerului. Stimulează circulația sanguină, crește aportul de sânge și oxigen la nivel celular. Contribuie la dezvoltarea masei musculare. Este eficace în combaterea infecțiilor cauzate de Candida. La fumători, influențează pozitiv capacitatea fizică și intelectuală, respectiv procesul de regenerare al organismului. Produsul este un complex al substanțelor biogene din germeni, enzime și fito-flavonoide. Efectul enzimelor și al flavonoidelor este sinergic, de completare și potențare reciprocă.
Compoziție:
Germeni de grâu alac (gramineie) măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale și concentrat de oligoelemente, pulbere de semințe de sorg (coaja semințelor) capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE FLOAREA SOARELUI – CAPSULE Supliment alimentar
Efectele sale de înfrumusețare corporală au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul principal al acestui produs – menținerea sănătății epidermei – se datorează conținutului ridicat în uleiuri, vitamine și săruri minerale cu acțiune protectoare.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de floarea-soarelui, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Datorită compușilor cu un conținut ridicat în fosfați prezintă efecte de curățare, înfrumusețare și hrănire a pielii, având rol în combaterea acneei, fiind în același timp o importantă sursă de vitamina E și B12, respectiv niacină (vitamina pielii). Este bogat în compuși minerali (P, Ca , Fe, Zn, I, Mg). Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de semințe de floarea-soarelui, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE SÂMBURE DE IN – CAPSULE Supliment alimentar
Semințele de in prezintă un important efect de prevenire a apariției cancerului mamar – acțiunea acestora fiind unanim recunoscută de cercetătorii din domeniu.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de in, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide. Prezintă un conținut ridicat în acizi grași Omega -3 și lignan (un compus polifenolic special). Este o importantă sursă de vitamine (A, B, C, D, E) conținând în același timp o imensă cantitate de săruri minerale (K, P, Mg, Ca, S, Fe, Na, Cl, Mn, Si, Zn, F, Al, I). Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor. Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de semințe in, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE SĂMÂNȚĂ DE DOVLEAC – CAPSULE Supliment alimentar
Efectele sale de ameliorare a afecțiunilor prostatei au fost cunoscute încă din antichitate. Efectul deosebit al acestui produs în tratamentul afecțiunilor prostatei și vezicii urinare se datorează - conform cunoștințelor actuale - conținutului ridicat în acid linolic (45%).
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de dovleac, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Este bogat în vitamina B12 naturală și vitamina E. Prezintă un conținut ridicat în Li,Mg și Se. Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de semințe de dovleac, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
GERMENI DE HRENIȚA (CRESON-Lepidium sativum) – CAPSULE Supliment alimentar
Cresonul este o plantă originară din teritoriul Iranului de azi. Ca plantă medicinală valoroasă, cresonul a fost cunoscut și utilizat în China încă din anul 1500 a Chr. Are un conținut ridicat în sulf, respectiv iod, a căror combinație este un excelent remediu cu efect de ameliorare a funcționării glandelor cu secreție internă. Obținut în urma unui proces unic de germinare, îmbunătățit cu 84 de tipuri de minerale, oligoelemente și flavonoide. Iodul din compoziție este indispensabil bunei funcționări ale tiroidei și celulelor nervoase. Mai conține vitamine (A, C, E, K) și substanțe minerale (Ca, Fe, S). Datorită conținutului de sorg, este bogat în flavonoide și fito-antioxidanți. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat și demonstrat în numeroase clinici, atât în țară, cât și în străinătate. Componenții cei mai importanți ai germenilor sunt enzimele, respectiv flavonoidele, care acționează sinergic, prin potențare reciprocă a acțiunii, formând un complex.
Compoziție:
Germeni de creson măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale și concentrat de oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE SPARANGHEL (asparagus) – CAPSULE Supliment alimentar
Prezintă un conținut ridicat în asparagină, cu rol în menținerea echilibrului acido-bazic al sângelui. Principalul efect este acela de curățare a tractului renal.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de sparanghel, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Datorită conținutului ridicat în vitamine și săruri minerale, este o importantă sursă de flavonoide și antioxidanți de origine vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de sparanghel, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE VARZA ROȘIE – CAPSULE Supliment alimentar
Varza roșie aparține familiei Brassicaceae și are proprietăți antioxidante extraordinare, determinate de compușii din structură, cum ar fi sulforafanii, indocarbazolul, care stimulează producerea de enzime necesare combaterii cancerului. Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de varză roșie, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Are un conținut ridicat în vitamina U, cu efect antiulceros dovedit. Conținutul în calciu corespunde celui din lapte. Datorită conținutului de sorg, este bogat în flavonoide și fito-antioxidanți. Efectul benefic al flavonoidelor a fost studiat și demonstrat în numeroase clinici, atât în țară, cât și în străinătate. Produsul este un complex de substanțe biogene din varză, enzime și bio-flavonoide!
Efectul enzimelor și al flavonoidelor este sinergic, de completare și potențare reciprocă.
Compoziție:
Germeni de varză roșie măcinată-liofilizată, 84 de tipuri de minerale, concentrat de oligoelemente, pulbere de semințe de sorg (coajă) , capsula –gelatină (dioxid de titan).
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE VARZA CREAȚA (BRUXELLES) – CAPSULE Supliment alimentar
Varza de Bruxelles este considerată o minunată inovație a horticultorilor danezi. Efectele sale se manifestă la nivelul pancreasului prin ameliorarea procesului de sinteză a insulinei. Utilizarea sa în diabetul zaharat se datorează conținutului în mangan, crom și alte elemente minerale.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de varză creață, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Este o sursă bogată de vitamine (A, B și C) și minerale Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn și Cr. Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de varză de Bruxelles, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.
GERMENI DE MORCOVI – CAPSULE Supliment alimentar
Digestia necorespunzătoare, funcționarea deficitară a ficatului, acumularea metalelor cu efect toxic la nivelul ficatului pot determina modificări ale culorii epidermei de la aspectul sănătos la o colorație cenușie. Consumul regulat al germenilor de morcov contribuie la menținerea tonusului epidermei, efect datorat în parte vitaminelor din compoziție.
Produsul conține pulbere liofilizată obținută printr-o tehnologie unică de germinare a semințelor de morcovi, îmbogățită cu săruri minerale 84M naturale, oligoelemente și flavonoide.
Produsul este bogat în vitamine (complexele de vitamine A, B, C, E, G și K) respectiv săruri minerale Ca, K, Na, P, Fe, Mg și Cr. În cel mai ridicat procent este prezentă provitamina vitaminei A, beta-carotenul. Datorită conținutului de sorg, produsul are un procent ridicat de flavonoide și antioxidanți de natură vegetală. Numeroase studii clinice din țară și străinătate certifică efectul benefic al flavonoidelor.
Produsul este un complex al compușilor activi din germeni, enzimelor și flavonoidelor de natură vegetală. Enzimele și flavonoidele prezintă sinergism de acțiune, prin potențarea reciprocă a efectului!
Compoziție:
Pulbere uscată, liofilizată de germeni de morcov, 84 de tipuri de săruri minerale și oligoelemente, pulbere de semințe de sorg, capsula –gelatină (dioxid de titan). .
Mod de administrare: 3 x 1 – 2 capsula pe zi.

  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.