Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       -Flavonoide
       -Olimpiq StemXcell
       -Bio+Active
       -Vitamine, Minerale
       -Cosmetice
       -Supl. nutritionale
       -Alte produse recomandate
       -FlaVitaMin+Nat.Pow.Taur.
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Flavitamin Taurin + Sylimarin 100 caps.Nadh 3 capsule.
 

Cosmetice
 
CREMA CRYSTAL
Este îmbinarea medicinii populare cu rezultatele celor mai recente cercetări în domeniu. Cristalele vegetale, precum și efectele binecunoscute ale Filimicăi (Calendula, Gălbenele) au fost utilizate în obținerea acestui produs. Crema Crystal, ca orice produs care are la bază cristale vegetale, energizează celulele din organism datorită tratamentului cu frecvență polifazică, aducându-le la un nivel energetic adecvat pentru o funcționare normală.
Crema de uz extern, intră în contact cu pielea, astfel planta medicinală și cristalul își exercită efectul și în straturile mai adânci ale pielii. Crema se absoarbe foarte rapid în piele, datorită utilizării unei proceduri speciale ajunge în straturile adânci ale pielii, facilitând absorbția rapidă a subtanței active.
Multiplele sfere de utilizare a Cremei Crystal oferă posibilitatea tratării celor mai diverse probleme dermatologice, infecțiilor și inflamațiilor. Efecte remarcabile s-au constatat în vindecarea cicatricilor rezultate de pe urma intervențiilor chirurgicale.
Este un elixir în tratamentul varicelor de pe picioare, herpesului, psoriazisului, rănilor provocate de arsuri și a micozelor.
Se poate utiliza împotriva acneei, a înțepăturilor de insecte, pe julituri, răni, zgârieturi, de fapt, pe toate anomaliile pielii sau ale stratului epitelial.
Utilizare: se întinde uniform pe suprafața care se dorește a fi tratată, de 3-4 ori pe zi, după câteva minute se repetă aceleași gesturi, de data aceasta fără a mai aplica cremă. Înainte de aplicarea cremei, porțiunea care urmează a fi tratată se spală și se șterge. În scurt timp vom sesiza ameliorarea sau dispariția problemelor.
ULEIUL DE CRYSTAL
Are o influență benefică asupra vaselor capilare, mușchilor, oaselor și articulațiilor. Are o acțiune antispastică, antialgică, de relaxare dar și de revigorare a organismului.
Efectul bioactiv și analgezic sporit al produsului se obține prin cristalele distilate și presate în esențe vegetale pure.
Uleiul intră în contact direct cu pielea, astfel substanțele active ale uleiurilor din plantele medicinale pătrund prin piele în circuitul sanguin ajungând în mușchi, oase și articulații, unde își exercită efectul antispastic, relaxant și de diminuare a tensiunii. Uleiul se absoarbe foarte rapid în piele, datorită utilizării unei proceduri speciale, ajunge în straturile adânci ale pielii, facilitând absorbția rapidă a subtanței active. Datorită substanțelor sale active, Uleiul de Crystal oferă o gamă largă de aplicare, iar utilizarea sa zilnică ne conferă vitalitate.
Se utilizează cu succes în tratarea problemelor reumatice, a discopatiei, inflamțiilor articulare, precum și în eliminarea
durerilor cauzate de acestea. Pe lângă acestea, ameliorează cefaleea, alergiile și migrenele, precum și durerile menstruale.
Este un cunoscut antispastic, tonicardiac, antiseptic, antiviral, cu efecte benefice în îmbunătățirea circulației sanguine, în regenerarea celulelor. Se mai folosește pentru tratarea ulcerațiilor, varicelor, herpesului, psoriazisului, etc.
Este excelent pentru băi revigorante și pentru masaj.
Utilizare: se întinde uniform pe suprafața care se dorește a fi tratată, de 3-4 ori pe zi, după câteva minute se repetă aceleași gesturi, de data aceasta fără a mai aplica ulei. Înainte de aplicare, porțiunea care urmează a fi tratată se spală și se șterge.
În scurt timp vom sesiza ameliorarea sau dispariția problemelor.
 
CREMA CU VITAMINA C
Este un preparat recomandat pentru ten gras, combaterea transpirației și tratamentul tenului sensibil. Are rol în întârzierea proceselor oxidative de la nivelul tegumentelor, scade rata de îmbătrânire celulară, îngreunând astfel formarea ridurilor.
Are efect de ecranare a zonelor pigmentate sub acțiunea radiațiilor solare.
CREMA CU VITAMINA E
Este o cremă cu absorbție rapidă la nivelul tegumentelor și cu efect de protecție și întinerire. Vitamina E este eficace datorită efectului ei antioxidant, deoarece ajută la neutralizarea radicalilor liberi cu acțiune dăunătoare asupra celulelor, protejează acizii grași polinesaturați din structura membranelor celulare, ameliorează circulația sanguină la nivelul tegumentelor, întârzie procesul de îmbătrânire tisulară. Contribuie la păstrarea elasticității tegumentelor, are efect de catifelare a acestora și de creștere a rezistenței față de agenții dăunători din mediul înconjurător.
 
CREMA CU VITAMINA F
Conține acizi grași polinesaturați cu rol nutritiv și protector asupra tegumentelor. Vitamina F este compusă din acizi grași esențiali care se întâlnesc în principal în regnul vegetal. Este unul dintre cele mai eficace remedii din componența produselor cosmetice. Deficitul de vitamină F cauzează uscarea tegumentelor, friabilitatea părului și unghiilor, respectiv apariția de dermatite (eczeme, acnee).
CREMA CU CALCIU
Recomandată pentru tratamentul înțepăturilor de insecte și în scopul întreținerii unghiilor. Unghiile friabile, striațiunile și pigmentarea albă a unghiilor sunt adesea semnele unei lipse de calciu, proteine sau magneziu. Administrat pe cale internă sub formă de comprimate efervescente de calciu, este eficace în tratamentul înțepăturilor de insecte, dar acest compus mineral are efecte benefice și în cazul unei utilizări pe cale externă.
Se recomandă și pentru tratamentul anumitor tipuri de inflamații.
 
MEDICANNABIS B+P (Protecție + Psoriazis)
• Se resoarbe foarte bine în straturile de suprafață ale pielii.
• Flavonoidele din uleiul de cânepă (apigenina, vitexina) au un efect antioxidant semnificativ, protejând astfel pielea de efectele nocive ale radiațiilor de tip UV-B.
• Datorită conținutului de niacină asigură o hidratare optimă a pielii uscate, mărește elasticitatea și fermitatea pielii, încetinind apariția semnelor de îmbătrânire (apariția ridurilor, uscarea și crăparea pielii).
• Are un efect rapid, de durată și în tratamentul psoriazisului extins pe întreg corpul.
Substanțe active: ulei de semințe de cânepă hibrid de cultură.
Ingredients(INCI): Aqua, Cannabis Sativa, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Carbomer, Sodium Hydroxide.

MEDICANNABIS A+R (Artrită + Reumatism)
• Se resoarbe foarte bine și în straturile de adâncime ale pielii.
• Efectul analgezic al uleiului de Cannabis sativa este bine-cunoscut și există dovezi evidente privind efectul său antiinflamator în cazurile reumatism și poliartrită reumatoidă.
Substanțe active: ulei de semințe de cânepă hibrid de cultură, capsaicină, extract de mentă (Mentha piperita).
Ingredients(INCI): Aqua, Cannabis Sativa, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Decyl Oleate, Parfum, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, Menthol, Carbomer, Capsicum Annuum, Sodium Hydroxide.


COSMETICELE SILVER

Cu un conținut bogat în argint, 84 de săruri minerale și oligoelemente, cosmeticele Silver fac parte din familia de cosmetic antimicrobiene, ce curăță și hidratează pielea.
Majoritatea oamenilor realizează că, pentru păstrarea echilibrului fizic și psihic, a armoniei, au nevoie de o piele sănătoasă, bine întreținută. Unicitatea produselor este dată de conținutul de argint și săruri minerale, precum și oligoelemente. Folosirea lor oferă
întregii familii un ajutor eficient în îngrijirea pielii și a părului. Până nu demult, argintul era cunoscut doar ca bijuterie, însă argintul este cel mai puternic, mai sigur antibiotic natural care se poate utiliza la scară largă.
Pe baza cercetărilor realizate de INSTITUTUL SILVER din S.U.A. s-a stabilit, că acest element neutralizează peste 650 de agenți patogeni în maxim 6 minute sau chiar într-un interval de timp mai scurt. Nici un agent patogen nu poate supraviețui dacă argintul este prezent, chiar și în cantități infime, întrucât acest element paralizează acele enzime pe care bacteriile, ciupercile și virușii le utilizează în metabolismul lor.
Cele 84 de săruri minerale marine și oligoelemente au un rol important în funcționarea sistemului imunitar al organismului. Intensifică metabolismul pielii și restabilește echilibrul hidro-lipidic. Astfel, pielea se poate apăra de efectele nocive ale mediului înconjurător.
SAPUN LICHID SILVER •
Îmbogațit cu 84 de saruri minerale și oligoelemente

Curăță și împrospătează pielea și o catifelează. Prin folosirea sistematică, protejează pielea, restabilește echilibrul hidric natural de minerale și oligoelemente.
Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clătește.
GEL DE DUȘ SILVER •
Îmbogațit cu 84 de saruri minerale și oligoelemente

Curăță și împrospătează pielea, în același timp o netezește și o catifelează. Protejează și restabilește echilibrul hidric natural,intensifică circulația sanguină. Împiedică microorganismele existente pe piele să-și manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecțiile, suprainfecțiile pielii. Printr-o folosire sistematică, pielea devine mai sănătoasă și mai catifelată.
Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clătește.
CREMA DE CORP SILVER •
Îmbogațit cu 84 de saruri minerale și oligoelemente

Ajută la păstrarea elasticității pielii, regenerează și reîmprospătează, totodată, este o cremă antiinflamatoare. Împiedică microorganismele existente pe piele să-și manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecțiile, suprainfecțiile pielii.
Printr-o folosire sistematică, pielea devine mai sănătoasă și mai catifelată. Se absoarbe repede și nu lasă urme.
Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele.
ȘAMPON SILVER •
Îmbogațit cu 84 de saruri minerale și oligoelemente

Asigură vitalitatea părului și a pielii capului prin asigurarea necesarului de săruri minerale și oligoelemente, în timp ce curăță în profunzime. Conferă elasticitate părului, împiedică ruperea firului de păr. Reduce numărul agenților patogeni de pe pielea capului prevenind astfel simptome neplăcute (mătreață, prurit, etc). Înlătură stratul de celule moarte, împiedică electrizarea firelor de păr, astfel părul devine mai catifelat și mai ușor de pieptănat. Este recomandat și pentru uz frecvent.
Utilizare: cantitatea dorită se masează ușor în pielea capului, după câteva minute se clătește bine.

 

COSMETICE CU CEAI VERDE

CEAI VERDE CU PROTECȚIE
ULTRAVIOLETA, EXTRACT DE ANTIOXIDANȚI ȘI 84 DE MINERALE

Antioxidanții încetinesc procesele de îmbătrânire a pielii. Ne apără de radiațiile nocive. Curăță delicat pielea, în timp
ce o catifelează. Folosirea sistematică a produselor menține nivelul hidric natural al pielii. Din momentul în care ne naștem, pielea noastră și totodată corpul nostru, începe să îmbătrânească. Pielea, în special pielea feței, este ceea mai expusă influențelor mediului extern, de aceea trebuie să avem mare grijă de ea. Totodată, pielea este organul cel mai mare al organismului nostru, un scut elastic care ne apără de deshidratare, care cu un sistem de reglare a temperaturii protejează țesuturile sensibile. Pielea este un organ important format din trei straturi: derma, epiderma și țesutul subcutanat. Deci pentru a o proteja, trebuie să-i oferim o îngrijire adecvată.
Îmbătrânirea pielii este formată din două părți, cea biologică și îmbătrânirea secundară. Îmbătrânirea naturală
(biologică) este, mai mult sau mai puțin, inevitabilă, se modifică odată cu vârsta, sexul, etc. Îmbătrânirea secundară
este influențată de mediul extern, substanțele poluante, radiațiile solare, vântul și temperatura scăzută. Prin folosirea
cosmeticelor cu ceai verde putem incetini acest proces și contracara efectele nocive.
Moartea celulelor cutanate vechi este o parte a procesului de regenerare a pielii. Stratul superior al pielii, la un moment dat, obosește și moare. Poate este surprinzător, dar zilnic mor în jur de 500 de milioane de celule cutanate. Procesul de regenerare necesită timp, în jur de 24-28 de zile.
Flavonoidele sunt antioxidanți care apără organismul de radicalii liberi nocivi, de radiațiile UV, precum
și de alte procese de oxidare care atacă celulele. Odată cu trecerea timpului, metabolismul celulelor este mai lent și celulele noi necesită din ce în ce mai mult timp ca să ajungă la suprafață. Din această cauză, pielea își pierde umiditatea naturală, strălucirea și treptat se subțiază. Pe lângă acestea, efectele nocive ale mediului extern – razele UV, poluarea, stresul, conservanții, etc. – favorizează producerea radicalilor liberi care slăbesc colagenul răspunzător de tinerețea și elasticitatea pielii, motiv pentru care celulele cutanate îmbătrânesc mai repede.
SAPUN LICHID CU CEAI VERDE
Curăță delicat și împrospătează pielea, în timp ce o catifelează. Prin folosirea sistematică, protejează pielea, restabilește echilibrul hidric natural, de minerale și oligoelemente.
Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele, după care se clătește.
GEL DE DUȘ CU CEAI VERDE
Curăță delicat și împrospătează pielea, în același timp o netezește și o catifelează. Protejează și restabilește echilibrul hidric natural, intensifică circulația sanguină. Împiedică microorganismele existente pe suprafața pielii să-și manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecțiile (micoze, acnee), suprainfecțiile pielii. Printr-o folosire sistematică pielea devine mai sănătoasă și mai catifelată.
Utilizare: cantitatea dorită (nediluată) se masează în piele, după care se clătește.
CREMA DE CORP CU CEAI VERDE
Ajută la păstrarea elasticității pielii, regenerează și reîmprospătează, fiind totodată și o cremă antiinflamatoare. Împiedică microorganismele existente pe piele să-și manifeste efectele negative, poate preveni sau opri infecțiile, suprainfecțiile pielii.
Printr-o folosire sistematică pielea devine mai sănătoasă și mai catifelată. Se absoarbe repede și nu lasă urme de grăsime pe suprafața pielii.
Utilizare: cantitatea dorită se masează în piele.
ȘAMPON CU CEAI VERDE
Asigură vitalitatea părului și a pielii capului prin asigurarea necesarului de săruri minerale și oligoelemente, în timp ce
curăță în profunzime. Conferă elasticitate părului, împiedică ruperea firului de păr. Reduce numărul agenților patogeni de
pe pielea capului prevenind astfel simptome neplăcute (mătreață, prurit, etc). Înlătură stratul de celule moarte, împiedică
electrizarea firelor de păr, astfel părul devine mai catifelat și mai ușor de pieptănat. Conferă o strălucire sănătoasă și volum.
Este recomandat și pentru uz frecvent.
Utilizare: din cantitatea dorită se face spumă și se masează ușor în pielea capului, iar după câteva minute se clătește bine.

  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.