Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Ciuperca dansatoare 100 caps.



Afine american 100 de capsule
 

Antioxidantul

Cunoscutul necunoscut

Specialist Szabó László

In procesele producerii energiei în corpul omenesc, în majoriatea cazurilor, primul loc îl ocupă procesele oxidative, în timpul cărora apar substanțe toxice, se formează așa zișii radicali liberi. Apariția acestora poate fi influențată și de modul de viață, de condițiile de mediu. Asemenea factori pot fi : fumatul, antrenamentul epuizant, alimentația prea bogată în acizi grași, poluarea atmosferei, readioactivitatea, razele ultraviolete.
Influențe asemănătoare au avut consumul unor medicamente sau diferite procese inflamatorii. Producerea în cantități mari a radicalilor liberi nu poate fi anulată de mecanismele proprii ale organismului, din această cauză aceștia devin dăunători celulelor. Crește astfel riscul apariției unor maladii numeroase, între care se numără bolile cardiace și de circulație sangvină, formarea de tumori maligne, de asemeni radicalii liberi grăbesc procesul de îmbătrânire. Este clar că față de aceste influențe organismul trebuie sa posede mecanisme de apărare capabile să lupte eficient împotriva lor. Modul de sprijinire a sistemului de apărare constă într-o alimentație corectă. Cercetările au arătat că în alimentele de origine vegetală în legume și fructe, există numeroase componente antioxidante, care ajută mult apărarea organismului. In acest sens, trebuie să subliniem flavonoidele, antioxidanți de 20-40 ori mai eficienți decât vitaminele C și E, de exemplu. O cantitate mai mare de flavonoide se găsește în fructele roșii, cu semințe, respectiv în coaja și semințele lor. Proprietatea antioxidantă a flavonoidelor se manifestă în prevenția apariției tumorilor maligne și a maladiilor sistemului circulator sangvin precum și în scăderea nivelului colesterolului din sânge.
Stiut fiind faptul că asigurarea cantității de antioxidanți necesară organismului nu s-ar putea îndeplini decât prin consumul zilnic al mai multor kg de fructe și legume, este recomandabil și folosirea unor substanțe ajutătoare, care conțin antioxidanți naturali. Odată cu folosirea rațională a acestora, pe lângă consumul des al alimentelor de origine vegetală, s-a făcut deja un pas spre păstrarea sănătății prin alimentație.

Vitamina A
Beta-caroten
Caise, pepeni, kiwi, mango, papaya, brocolli, morcovi, dovleac, roșii, grapefruit cu miez roșu, porumb, etc
Flavonoizi. Struguri roșii, vin roșu, afine, cireșe, zmeură, căpșuniž mere, brocolli, ceapă roșie, pătrunjel, fructe de soc, etc.
Vitamina C
(acid ascorbic)

Fructe, legume (în special ardeiul gras), diferite soiuri de varză, legume cu frunze.
Vitamina E
(tokoferol)

Uleiuri vegetale, germeni de grâu, etc.

  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Esența radioterapiei, terapiei cu raze implică orientarea radiației de înaltă energie și cedarea acestei energii la nivelul anumitor porțiuni ale organismului. Propagându-se prin țesuturile corpului, radiațiile își exercită efectul biologic. Utilizarea radiațiilor în bolile tumorale se bazează pe efectul acestora de a anihila celulele canceroase sau de a împiedica multiplicarea lor. Prin acest mecanism are loc micșorarea tumorii canceroase, respectiv inhibarea creșterii acesteia. Iradierea poate fi efectuată pe două căi: intern sau extern.
În cazul iradierii externe, radiațiile sunt transmise către organism dintr-o sursă externă, și anume un aparat emițător de radiații. În cazul iradierii interne, anumite recipiente (capsulă, ac sau filament) ce conțin substanțe radioactive sunt plasate direct în tumoare, sau în imediata ei vecinătate.

Produse conexe:
Cyto Flavin7+ 90 capsule
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.