Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


4G Complex 30 caps.Cafea verde 100 capsule
 

Cercetări raport - Olimpiq StemXcell

Raport - ppt1, ppt2

Referitor la analizele efectuate la Institutul pentru Sănătate Publică PTE ÁOK pentru produsul supliment alimentar Olimpiq StemXCell pentru carcinogenitate cronică.
Analiza bazată pe experiențe pe animale s-a făcut cu scopul de a se stabili dacă folosirea continuă pe termen lung a compusului ar conduce în vreun fel la accentuarea riscului de apariție a tumorilor.
Pentru experiențe s-au folosit șobolani Fischer 344 reproduși în laborator, fiecare grup fiind alcătuit din 20 masculi și 20 femele, care la începutul experimentelor aveau vârsta de 6-8 săptămâni.
Animalele au fost ținute în condiții standard, în cicluri de 12 ore de lumină/întuneric. Pentru experiență s-au format 3 grupe, primul grup (control) a consumat ad libitum hrană standard concentrat Lati. Al doilea grup a consumat supliment alimentar Olimpiq StemXCell adăugat la hrana lor în doza recomandată pentru consum uman calculată la greutatea echivalentă. Cel de al treilea grup a primit de 10 ori doza recomandată pentru consum uman calculată la greutatea echivalentă. Animalele au consumat ad libitum apă potabilă.
Examinăm săptămânal animalele din experiment prin observare și prin palpare, apoi la finalul experimentului prin disecție stabilim dacă au apărut tumori.
În prezent experimentul se desfășoară de 14 luni și conform situației actuale toate animalele participante la experiment trăiesc și sunt sănătoase. Deci până acum nu au apărut tumori nici la animalele din grupul de control nici la cele din experiment.

Descrierea rezultatelor analizelor pentru toxicitate-carcinogenitate-teratogenitate pentru suplimentul alimentar Olympiq StemXCell

Am analizat produsul supliment alimentar prin experiențe pe animale făcute la Institutului pentru Sănătate Publică al Universității din Pécs, catedra de medicină generală, cu scopul de a stabili dacă folosirea lui pe termen lung ar prezenta pericol sau efecte secundare. Experimentele s-au efectuat pe baza protocolului general acceptat, în toate cele trei experimente animalele folosite au fost șobolani Fischer 344 reproduși în laborator (carcinogenitate: 20 animale/gen/grup, teratogenitate: total 134, respectiv 140 fetuși, toxicitate: 20 animale/gen/grup).
În experimentul pentru carcinogenitate cronică am analizat dacă dozarea pe termen lung ( doză umană calculată la greutatea echivalentă, respectiv la un alt grup doza mărită de 10 ori) provoacă apariția de tumori la animalele supuse experimentului. În cele 14 luni care au trecut de la începerea exeperimentului nici la grupul de control nici la grupul care a folosit StemXCell nu au apărut tumori.
La examinarea la teratogenitate, femelele gestante au folosit StemXCell și s-a analizat dacă se poate observa vreun efect de vătămare la fetus. Rezultatul analizei a arătat că datele statistice ale descendenților animalelor care au folosit StemXCell nu s-au deosebit semnificativ de cele ale grupului de control (vezi detalii în rapoartele anexe).
La examinarea la toxicitate cronică, în organele animalelor examinate după un an de consumare de StemXCell nu am găsit nici un fel de transformare care ar fi arătat faptul că produsul ar avea efect toxic.
Rezultatele celor trei analize de mai sus au arătat că în experiențele efectuate de noi pe animale, produsul nu a avut nici efect toxic, nici carcinogen, nici teratogen.

Prof. dr. Ember István
Directorul Instituției și profesor universitar
Institutul pentru Sănătate Publică PTE ÁOK

Pécs, 2008.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Este cunoscut faptul că o alimentație bogată în grăsimi și săracă în alimente vegetale, precum și factorii de stres și fumatul favorizează apariția aterosclerozei. Modificările patogene survenite la nivelul pereților vaselor sanguine nu sunt cauzate de prezența colesterolului, ci indirect prin intermediul produșilor de oxidare ai colesterolului. Cercetări în acest domeniu au demonstrat că prin administrarea de vitamine cu efect antioxidant (vitamina E, beta-carotenul și vitamina C) și oligoelemente (seleniu), chiar și în cazul unor nivele crescute de colesterol, ateroscleroza a putut fi ameliorată.
Vitamina E și beta-carotenul sunt vitamine liposolubile, cu rol în protecția acizilor grași din componența membranelor celulare împotriva efectelor nefavorabile ale procesului oxidativ.

Produse conexe:
E -vitamina 60 caps.
Flavin 7 500ml
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.