Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Medicannabis 100 capsuleCiuperca lui Dumnezu 100 caps.
 

Vita Crystal Research


I N V I T A Ț I E

București
Compania VITA CRYSTAL RESEARCH vă invită să participați la o conferință susținută de Dl Dr. Vânătoru Alexandru Constantin – medic de medicină generală, apifitoterapeut, specialist în ayurveda și acupunctură de la clinica Santo Raphael din București.

Tematica întâlnirii este următoarea:
Olimpiqul, produsul miracol care te ține în formă la maratonul vieții tale! Află mai multe despre tainele regenerării ființei tale și despre cum să rămâi sau să recapeți sănătatea la prelegerea din data de 23 septembrie 2017,

Prelegerea va fi difuzată live, pe pagina noastră facebook, stem:constructori de celule
https://www.facebook.com/stemconstructoridecelule/

Conferința se va desfășura între orele: 1500- 1900

Locul desfășurării conferinței:
București, sector4, str. Lânăriei nr.77 etaj.2, sala de curs.
Intrarea liberă.

Iași
În data de 22 septembrie 2017 cu tematica mai sus menționată vă invităm la Iași pe Bulevardul Carol l, Nr. 4, Clădirea HABITAT, parter

între orele 1730 și 2030 la o conferință susținută de Dna Nutritionist și Dietetician Mihaela Tibirna și Dl Nutritionist și Dietetician Constantin Tibirna. Intrarea liberă.

OFERTA SPECIALA PENTRU PARTICIPANTII LA PRELEGERI:
ÿ comanda o cutie cu 60/60 de capsule Olimpiq Jubileum și primesti cadou LA ALEGERE:1 cutie
ÿ comanda o cutie de 120/120 capsule Olimpiq Jubileum și primesti cadou oricare 2 produse la alegere
ÿ comanda o cutie de 240/240 de capsule Olimpiq Jubileum și primesti cadou oricare 3 produse la alegere

dintre următoarele produse: Extra Beauty (60 de caps.) pentru păr, unghi și piele, Body Lotion (500 ml), Recovery (60 de caps.) pentru articulații sau Brainy (60 caps.) pentru funcțiile cognitive.

Vrei să afli beneficiile mai sus menționate și de noul Olimpiq Jubileum, te invităm să participi la evenimente!

Echipa Vita Crystal
Director executiv,
Szopos Ágnes

Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Prevalența litiazei biliare la femei este de trei ori mai mare decât la bărbați.
Cele mai numeroase cazuri de litiază biliară au fost înregistrate la categoria de vârstă cuprinsă între 50-70 ani, dar poate apărea și la vârste mai puțin înaintate. Afecțiunile hepatice, pot apărea însă la orice persoană supraponderală.

Produse conexe:
Iarbă Chanca Piedra ( Litotritol) 100 caps.
 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.