Cod:   Parola:   .
       Home
       Produsele noastre
       Întrebați și Dvs.
       Marketing
       Forum
       Data
       Webshop
       Mărturii
       FAQ
       Contact

  Topul produselor


Ciuperca Ganoderma Lucidum 30 capsImmuno 100 de capsule
 

Vita Crystal Research

Dorim să vă anunțăm pe această cale că în perioada Sfintelor Sărbători Pascale vom avea următorul program:


- 22.04.2019 Program între orele 8-14
- 26.04.2019 Program între orele 8-14
- 29.04.2019 închis
- 30.04.2019 Program normal între orele 8-17
- 01.05.2019 închis
- 02.05.2019 Program normal între orele 8-17

Comenzile preluate pe data de 25 aprilie 2019 până la ora 1400 se vor livra în data de 30 aprilie 2019, iar comenzile preluate pe data de 30 aprilie 2019 până la ora 1400 se vor livra în data de 02 mai 2019.

Invierea Domnului să vă umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire!Dragi colaboratori

Începând cu 01 martie 2019 câteva dintre produse vor suferi modificări de preț după cum urmează.

Lista_de_pret_din_01_martie_2019.xlsx

Dacă apăsați butonul Open, veți putea viziona materialele de la conferința din București din data de 23 februarie 2019.

Materiale VIDEO


Pentru a avea acces la acest meniu trebuie să vă înregistrați

Omul reprezintă centrul de convergență al firmei noastre

Vita Crystal Research este un lider în producția de flavonoide în Europa. Misiunea pe care și-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viață cât mai sănătos, spre alimentație corectă și importanța profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziția lor doar substanțe naturale și energii concentrate, substanțe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât și din punct de vedere al produselor create pentru a menține în organism sistemul imunitar, precum și calitatea de a sprijini autoechilibrarea și autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societății Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a mediciniei de descoperire a antioxidanților, ce pot fi folosiți în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fii determinant în procesul de îmbătrânire și boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamații, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă față cu sistemul propriu de antioxidanți, și mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.


Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate și care sunt pe deplin responsabile față de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenția, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conținut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur și simplu să consume produse cu gust și miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară și cauza declanșatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenția de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere și care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calității superioare a produselor.


  Cunoștințe ștințifice

2008. december
• Cercetări
2008. november
• Terapia noului mileniu
• Antioxidantii
 

  Stiați?
Numeroase studii au evidențiat faptul că un consum regulat al plantelor din familia Cruciferae scade șansele de apariție a cancerului mamar, de colon și gastric.
Aceste plante prezintă un conținut crescut în așa-numitul sulforafan, substanță care în experimente efectuate pe animale de laborator (șoareci) s-a dovedit a fi eficace în combaterea anumitor afecțiuni tumorale, respectiv întârzierea procesului de îmbătrânire.

Produse conexe:

 
  Home | Contact Forum | FAQ | Data | Marketing | Întrebaþi ºi Dvs. | Produsele noastre | Webshop |       © 2007 Toate drepturile rezervate Flavin7.